Bejelentés


HAJÓVEZETŐI TANFOLYANOK ..... ahol akár még meg is tanulhatsz hajózni


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


HAJÓVEZETŐ OKTATÁS

A tanfolyamok résztvevői akár egy hét alatt is megtanulhatják a hajóvezetéshez szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalókat. Elsajátíthatják mindazt, ami a biztonságos hajóvezetéshez, a sikeres hatósági vizsgákhoz szükséges. Hajót, vizet, időjárást ismerő hajósokká válnak. A felkészült és tapasztalt hajózási szakemberek, oktatók, versenyzők, bevált tematika és időszerű jegyzetek segítségével adják át több évtizedes elméleti és gyakorlati tudásukat, tapasztalataikat.

Az oktatás időtartama és tananyaga igazodik a magas követelményszintekhez. Az elméleti oktatást saját oktató programunk, jegyzeteink, tankönyvek, tesztek segítik. A tanfolyam idejére tankönyveket, jegyzetet biztosítunk, de ezek, kedvezményesen, iskolánkban meg is vásárolhatók. Cégeknek, csoportoknak igazodunk az egyedi igényekhez – kihelyezett tanfolyamok, egyedi árképzés és konstrukciók. Egyéni igényekhez igazíott, személyre szabott oktatást is vállalunk. Angol és német nyelven is oktatunk.

A gyakorlati képzésre különös hangsúlyt helyezünk, de nem ígérünk csodákat. Néhány nap alatt nálunk is megtanulsz hajót vezetni, de ez még nem tudás. A mi célunk, hogy a megszerzett ismeretek el is mélyedjenek, a gyakorlatban rutinná csiszolódjanak. Erősebb szélben, nagyobb hullámok között, sem okozzon gondot a hajó kezelése, ne forogjon kockán a hajó és személyzetének biztonsága. Képzési tematikánk és kurzusaink modulszerűen kapcsolódnak egymáshoz, ezért minden esetben komplett képzésünket ajánljuk a hajóvezetés alapjaitól kezdve, a hatósági vizsgára felkészítő tanfolyamon keresztül, a skipper vagy versenyző tréningjeinkig, belvízi vagy tengeri tanfolyamtúráinkig.

 

Nálunk a képzés után fel sem merülnek a következő kérdések:

- milyen hajón tanultál?

- hány napot voltál hajón?

- egyedül ki tudod vinni a hajót a kikötőből?

- hogyan jutsz vissza a kikötőbe, ha nem működik a motor?

- gyakoroltatok akkor is amikor fújt a szél, hullámzott a víz?

- elmagyarázta egyáltalán valaki, hogy miképp oldd meg a feladatot?

- beszéltetek a szituációról és következményeiről, fel volt rajzolva a táblára?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!