Bejelentés


HAJÓVEZETŐI TANFOLYANOK ..... ahol akár még meg is tanulhatsz hajózni


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


BEMUTATKOZUNK


A 80-as évek közepe óta foglalkozunk versenyzők felkészítésével és hajóvezető oktatással. A kezdetektől munkánkat mindig az vezérelte, hogy a megszerzett ismeretek el is mélyedjenek, a gyakorlatban rutinná csiszolódjanak. Erősebb szélben, nagyobb hullámok között, sem okozzon gondot a hajó kezelése, ne forogjon kockán a hajó és személyzetének biztonsága.

Cégünk 1991-ben alakult, szakemberekkel erősített, képzett, tapasztalt csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízen és a hajózásban otthon érezd magad. Oktatás, tanácsadás, szerviz, rendezvény, kikötő vagy flotta üzemeltetés, szakértői tevékenység, számunkra mindig az elégedett ügyfél a mérce. Célunk, a hajózás minden területén tökéletes szolgáltatást nyújtani ügyfeleinknek

 

Hagi (Hagemann László)

Vizet, sokáig én is csak a lavórban és a Dagályban láttam, majd aktív sportpályafutásom, a hajózáshoz való kötődésem a 70-es évek elején kezdődik. A hobbyból rövidesen versenysport, a sportból, szakma, hivatás lesz.

Szakirányú tanulmányaimat a Lékai-ban és a TF.-en kezdem, hajóztam szinte európa összes jelentősebb belvizén és tengerén, valamint az Atlanti és az Indiai Óceánon. A 80-as évek közepétől oktatok, edzősködöm.

1990-től főállásban, hivatásom, szakmám is a hajózás, a volt DESE balatonkenesei vitorlástelepén dolgozom. Az itt eltöltött közel egy évtized alatt e sokrétű, szerteágazó szakma sporthajós részét sikerül alaposan elsajátítani. 1996-tól több szakképző oktatási intézményben oktatok hajóvezetést, vitorlázást, valamint több időt töltök külföldi vizeken, mint skipper. A 90-es évek végétől a szörfválogatott és néhány vitorlázó olimpiai felkészülését, ill. a Club Aliga kikötőjét vezetem. 2001 őszétől, ismét Kenesén, a Marina-Port csapatát erősítem, mint hajózási vezető.

Vitorlásiskolámban évek óta gyermekek és felnőttek sikeresen sajátítják el a hajózás alapjait, rendszeres gyakorlás után tudásukat versenykörölmények között is kipróbálhatják. Rendszeres felkészülési és versenyzési lehetőséget biztosítunk a versenysport iránt aktívan érdeklődő, kedvet érző vitorlázók számára. A vizisportok iránt érdeklődő, szorgalmas és tehetséges gyermekeket menedzseljük.


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!